Expertise

Renovatie Door Vloerette​

Een houten vloer kan in de loop der jaren behoorlijke beschadigingen oplopen. Scheuren, spleten, breuken of slijtage vormen een inbreuk op de uitstraling van uw vloer. Het renoveren van een houten vloer is daarom noodzakelijk. Wij van Vloerette gaan graag voor u aan het werk. Wij komen bij u langs om de vloer te bekijken en een werkwijze op te stellen. Daarna gaan we aan de slag en brengen uw vloer terug in zijn originele staat.

Een houten vloer is een verrijking voor de sfeer binnen elke kamer. Of het nu gaat om een woning of een bedrijf. Daar blijft het niet bij. Een vloer die er verzorgd uitziet, bepaalt mede de waarde van een woning of pand.

Waarom een houten vloer?

Duurzaam. Een houten vloer is de meest duurzame vloer, gemiddeld genomen gaat de vloer wel 40 jaar mee. Door het duurzame karakter is het een goede investering. Het onderhouden van de houten vloer is belangrijk voor de levensduur, wanneer een houten vloer goed wordt onderhouden kan deze levenslang mee gaan

Onderhoud na installatie: Omdat olie altijd nog 2 weken uit moet harden mag u in deze periode de vloer niet nat reinigen of voorzien van een extra beschermlaag. Houdt u er ook rekening mee dat u in deze periode de vloer niet afsluit door het neerleggen van bijvoorbeeld vloerkleden. Is de vloer fabrieksmatig behandeld met olie, dan is deze wel meteen klaar voor gebruik en onderhoud. Reiniging: (dagelijks / wekelijks) Verwijder dagelijks zand, stof en vuil en gebruik hiervoor een zachte bezem, stofzuiger met parketmond of een speciale stofwisser. BD MULTI-CLEANER Hiermee kunt u met een goed uitgewrongen dweil de vloer licht vochtig reinigen. Het tast de afwerklaag niet aan en brengt ook een nieuwe beschermlaag aan. Onderhoud: (elke 3/6 maanden afhankelijk van gebruik) BLUE DOLPHIN onderhoudsolie : Hiermee kunt u de vloer voorzien van een nieuwe olielaag.