• info@vloerette.nl
  • 0320 226551 | Ma 13:00-17:00 Di-Vri: 09:00-17:00 Za 10:00-17:00
  • info@vloerette.nl
  • 0320 226551
image not found

Bij Vloerette kunt u terecht voor het aanschaffen en het laten leggen van deze Avatara vloeren. Onze vakmensen hebben vol passie voor het vak en leveren u altijd uitstekende kwaliteit en service.

Avatara vloeren zijn de nieuwste vloersensatie, een echte revolutie als het gaat om vloeren.  Avatara vloeren zijn gemaakt met een uniek HD druktechnologie. Het combineert alle goede eigenschappen van andere vloeren. Het heeft een heldere en echte uitstraling, een voelbare en warme authentieke structuur en is erg comfortabel en stil om op te lopen. Daarnaast is het ECO gecertificeerd en kan het intensief belast worden door een duurzame polymeer coating.

De eigenschappen en tevens sterke punten van deze vloer:

*Heldere en echte uitstraling door HD druktechnologie
*Voelbare en warme authentieke structuur
*Stil en comfortabel om op te lopen
*Eco gecertificeerd voor gezond binnenklimaat
*Duurzame polymeer coating voor intensieve belasting
*Breed assortiment in diverse kleuren en uitvoeringen
*Lange planken tot 220cm
*28 verschillende planken in een decor. ( PVC vaak 8/12 verschillende planken )
*Te monteren zonder ondervloer

Printen in HD-kwaliteit maakt een aanzienlijk nauwkeuriger print mogelijk in zeven verschillende puntgrootten en meer dan één miljoen kleuren. Het resultaat: een beduidend werkelijkheidsgetrouwe weergave van het origineel in vergelijking met laminaat- of vinylvloeren.

Warm, zacht en aangenaam in geluid: Met een doorlopende polymere coating als oppervlakte afwerking biedt de MultiSense vloer een merkbaar warmer gevoel en een aangename akoestiek.

Door de speciale oppervlakte afwerking is de vloer zonder problemen bestand tegen de zware belastingen van alle dag. Alle Avatara MultiSense vloeren hebben een tegen zwelling beschermde HDF-dragerplaat met een geoptimaliseerde bescherming tegen vocht.

Deze vloeren zijn vanaf €32,99 en direct te monteren zonder ondervloer. Zeer geschikt voor vloerverwarming.

All Copyrights Reserved By Vloerette