• info@vloerette.nl
  • 0320 226551 | Ma 13:00-17:00 Di-Vri: 09:00-17:00 Za 10:00-17:00
  • info@vloerette.nl
  • 0320 226551
image not found

Wilt u ook zo’n mooie laminaat vloer ? Bij vloerette hebben wij meer dan 100 verschillende laminaat vloeren. Allemaal direct leverbaar.
Waarom zou je kiezen voor een laminaat vloer ?

1. Nauwelijks te onderscheiden van hout
Tegenwoordig is laminaat nauwelijks nog te onderscheiden van echt hout.

2. Enorme keuze
Laminaat kun je kiezen met een houtlook, maar er zijn ook varianten die lijken op natuursteen. Daarnaast zijn er allerlei kleuren mogelijk: van enorm lichte tinten naar wat donkerdere en natuurlijkere kleuren.

3. Duurzaam
Tenslotte is een laminaatvloer zeer duurzaam. Als je er goed mee omgaat heb je er jarenlang plezier van. In tegenstelling tot hout verkleurt laminaat niet (bijvoorbeeld door de zon). En je kunt zelfs laminaatvloeren kiezen die vochtbestendig zijn. Ook deze vloeren hebben wij bij Vloerette.

4. betaalbaar
In tegenstelling tot sommige andere vloeren is een laminaatvloer erg goed betaalbaar. Natuurlijk variëren de prijzen per type, maar over het algemeen is het relatief goedkoop in aanschaf.
Bij vloerette heb je al een laminaatvloer vanaf €9,95 m²

5. Zelf te leggen
Met een beetje handigheid heb je de vloer dankzij het handige kliksysteem binnen een dag liggen. Vergeet echter niet om eerst ook een ondervloer te leggen, en af te werken met plinten. Wij bij vloerette willen deze zorgen graag uit handen nemen en het voor u leggen.

6. Onderhoud
Naast dat het gemakkelijk te leggen is, is een laminaatvloer ook eenvoudig te onderhouden. Regelmatig stofzuigen en dweilen (met een vochtige doek met schoonmaakazijn) volstaat om de vloer in optimale conditie te houden.

 

 

vloeren lelystad

 

All Copyrights Reserved By Vloerette