• info@vloerette.nl
  • 0320 226551 | Ma 13:00-17:00 Di-Vri: 09:00-17:00 Za 10:00-17:00
  • info@vloerette.nl
  • 0320 226551
image not found

Ceralan Plus vloeren

Minerale stenenvloer van steenwol en krijt met een onvergelijkbare uitstraling

Ceralan plus is een minerale vloerbedekking die op elke manier voldoet aan de hoge en veelzijdige eisen van vandaag op een vloer. Het is duurzamer dan houten vloeren, sneller en eenvoudiger te leggen dan tegels, veel geschikter voor vocht dan laminaat en meer maatvast dan design vinylvloeren.

Op grote oppervlakken tot 1000 vierkante meter is de robuuste vloer volledig zonder dilatatievoegen en scheidingsrails. Dankzij de minerale bodemplaat stuurt Ceralan plus de warmte van vloerverwarming snellernaar het oppervlak dan elke andere vloerbedekking. Dus een droom voor blote voetengangers. Er zijn decors in levensecht design van steen en hout.

Ceralan plus met een totale dikte van 7,5 mm bestaat uit een 6 mm minerale grondplaat met een digitale print en een UV-antikras-afdichting, evenals een geïntegreerde geluidisolatie van 1,5 mm.
+ laag verontreinigend gehalte.
+ onschadelijk voor de gezondheid in de leefomgeving.
+ 19Db gecertificeerd waardoor het geluidsniveau minimaal is.
+ 0,05 m2 K/W waardoor de vloer uiterst geschikt is voor vloerverwarming.
+ Blauwe engel gecertificeerd. Het is een natuurlijk en schoon product.
+ Anti scratch

UV-antikras, de UV-uithardende vloerbescherming, garandeert een hoge duurzaamheid en dus geschikt voor projectmatig gebruik (stressklasse 33).
Het beproefde en veilige UNICLIC-systeem maakt het mogelijk. Ceralan is eenvoudig zelf te leggen – zonder lijm. Daarna is hij meteen bewoonbaar.

In onze collectie van Ceralan plus hebben wij vloeren met hout en steen motief en is direct te leggen op de bestaande vloer. De vloeren zijn allemaal te bezichtigen in onze showroom op de ketelmeerstraat 190 in Lelystad
vloeren lelystadvloeren lelystad

 

 

vloeren lelystad

All Copyrights Reserved By Vloerette