Trap bekleden met eikenhout

Traprenovatie hout gebruikt bewust duurzame eikenhouten overzettreden, hiermee krijgen uw trap én interieur een robuuste, natuurlijke uitstraling.
Voordelen trap bekleden met hout

Een trap bekleden met hout heeft veel voordelen. Vloerette geven we de voorkeur aan het trap bekleden met eikenhout. Een eik groeit langzaam en ontwikkelt zich door de loop der jaren tot een volwassen boom. Het resultaat: extreme duurzaamheid en een warme, natuurlijke uitstraling. En ook nog eens makkelijk in onderhoud! Eikenhout krijgt door vakkundige afwerking een compleet andere uitstraling. Zo kan eikenhout naadloos aansluiten bij iedere woonwens.
Kleurrijke eikenhouten trapbekledingmassief-eiken-houten-traprenovatie-over-bestaande-stenen-trap-GPdecor-3

U geeft uw interieur natuurlijk graag een persoonlijke tint. Fris naturel, stijlvol zwart, chique kersenkleur, warm teak… Als we uw trap bekleden met hout, staat u voor een kleurrijke keuze. De kleur brengen we aan met een olie, hardwax of lak die het hout beschermd. Is uw vloer al bewerkt met een olie? Dan gebruiken we voor uw traprenovatie dezelfde behandeling. Zo maken we het kleurrijke interieurplaatje compleet! Let wel, dat er altijd kleurschakeringen zijn in het hout van lichter en donkerder.
Advies over trap bekleden met hout

Wilt u uw traplaten bekleden met hout? Alles is mogelijk. Wij zetten daarom graag met u persoonlijk de voordelen van een houten traprenovatie met eikenhout op een rij. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. U kunt ook een offerte online aanvragen en ontdek de vele mogelijkheden voor uw interieur.   

                                                          

.

Graag zien wij u in onze 600 m2 showroom aan de Ketelmeerstraat 190 in Lelystad. Vlak aan de A6 bij het BP pompstation.