• info@vloerette.nl
  • 0320 226551 | Ma 13:00-17:00 Di-Vri: 09:00-17:00 Za 10:00-17:00
  • info@vloerette.nl
  • 0320 226551
Vloerette

Ondervloeren

De beste ondervloer is voor iedere situatie anders. Een ondervloer voor op beton is anders dan een ondervloer op een houtenvloer. Een betonnen vloer op een bovenverdieping heeft ook een andere ondervloer nodig dan een ondervloer op de begaande grond.

Ondervloeren worden gebruikt bij het leggen van houten vloeren, PVC click vloeren en laminaat vloeren. Bij het zwevend leggen van een vloer, is een ondervloer van groot belang. Ondervloeren beschermen namelijk de boven vloer, voorkomen slijtage en gekraak. Daarnaast zorgt een ondervloer voor warmte isolatie, reduceren geluid en hebben een vochtwerende werking.

Als u voor ons de situatie schetst die voor u van toepassing is, vinden wij de juiste ondervloer voor u.

Enkele tips bij het aanschaffen van en ondervloer:

Een vochtwerende ondervloer is nodig als je laminaat legt. Zo voorkom je dat vocht van onderaf in de laminaatvloer trekt. Ondervloeren die je legt op een houten basisvloer hoeven niet vochtwerend te zijn.

Het egaliserend vermogen geeft aan in hoeverre je met de ondervloer oneffenheden in de basisvloer kan wegwerken. Wij hebben ondervloeren die de oneffenheden opvangen. Indien je nog hogere oneffenheden hebt, kun je eerst spaanplaat gebruiken.

Met een warmte-isolerende ondervloer houd je de warmte in een ruimte langer vast.

Denk aan de onderburen! Leg je een parket- of laminaatvloer in een appartement of op een bovenverdieping? Let er dan op of de ondervloer voldoende geluidsdemping geeft van minimaal 10dB.

Wij bij Vloerette hebben voor elke situatie een gepaste ondervloer. Veel van onze ondervloeren hebben wij net als ons laminaat vloeren ruim op voorraad.

Alle diensten onder één dak

Bij Vloerette denken wij in oplossingen

Vraag ons voor Advies

Of het nu gaat om het beoordelen of inmeten van uw vloer, egaliseren, schuren, trapbekleding, of het bepalen van de juiste ondervloer tot het leggen van de nieuwe vloer en perfecte plint afwerking

All Copyrights Reserved By Vloerette