• info@vloerette.nl
  • 0320 226551 | Ma 13:00-17:00 Di-Vri: 09:00-17:00 Za 10:00-17:00
  • info@vloerette.nl
  • 0320 226551

Even voorstellen !

Beste klant,

Welkom bij Vloerette, een vloerenspeciaalzaak met alleen A++ vloeren van de beste fabrieken in Europa.

Wij zijn gespecialiseerd in alle vloerbedekkingen o.a. Hout, PVC, RIGID, Laminaat, Tapijt, Vinyl, Traprenovatie en Onderhoudsmiddelen, zelfs binnen zonwering. Tevens kan u ook bij ons terecht voor het repareren, schuren en oliën van uw vloer.

Graag willen wij u helpen de verschillen van onze producten uit te leggen, zodat u de juiste keuze kan maken voor bij u thuis of op kantoor.

Heeft u nog andere vragen of adviezen nodig, dan bent u ook bij ons aan het goede adres. Neem dan contact op met Lelystad

Wij zien u graag verschijnen in onze showroom aan de Ketelmeerstraat 186-188-190, Lelystad (aan de A6, vlakbij het BP station)

Lees algemene voorwaarden Vloerette.

Tot snel,

Team Vloerette

vloeren lelystad

Drie redenen waarom !

Waarom Vloerette ?

Duurzaam, ontzorgen en het grootste assortiment vloeren

Duurzaam

Denkende aan het milieu leveren wij alleen kwaliteit producten, waardoor uw vloer nog langer mee gaat.
Producten met een langere levensduur hebben indirect ook een lagere impact op het milieu.
Een natuur product in huis zonder schadelijke stoffen. Onze houtenvloeren zijn ook ideaal in combinatie met vloerverwarming.

Ontzorgen

Omdat wij alles in eigen beheer hebben zijn de lijntjes kort en kunnen wij u helpen met al uw wensen omtrent uw vloer.
Wij kunnen 100% klant tevredenheid garanderen, met alleen parketteurs  die uitsluitend vakwerk leveren. Of het nu gaat om het beoordelen of inmeten van uw vloer, egaliseren, schuren, trapbekleding, of het bepalen van de juiste ondervloer tot het leggen van de nieuwe vloer en perfecte plint afwerking.

Assortiment

Ons laminaat & PVC collectie bestaan beide al uit meer 150 soorten vloeren. Daarnaast hebben wij ook een ruime collectie van vinyl en tapijt. Alles is te bewonderen in één van onze winkels. Maar wat ons uniek maakt zijn onze Namaste houten vloeren.
Breedte van de plank? Dikte van de plank? Behandeling? Olie kleur? U bepaalt, wij adviseren.! Dit maakt uw vloer ook uniek en exclusief. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Kijk dan eens bij onze Namaste vloeren.

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden met nieuwtjes omtrent vloeren, nieuwe producten en onze projecten? Houdt ons dan goed in de gaten op de website of neem een kijkje op onze Facebook pagina.

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring

Onze diensten Vloerette in eigen beheer

Wij kunnen 100% klant tevredenheid garanderen, met alleen stoffeerders die uitsluitend vakwerk leveren. Of het nu gaat om het beoordelen of inmeten van uw vloer, egaliseren, schuren, trapbekleding, of het bepalen van de juiste ondervloer tot het leggen van de nieuwe vloer en perfecte plint afwerking.

Bezorging

Bezorgen is geen probleem voor ons

100% tevredenheid garantie

Wij gaan alleen voor vakwerk

CBW erkend bedrijf

Bij ons bent u zeker van uw aankoop
Alle diensten onder één dak

Bij Vloerette denken wij in oplossingen

Vraag ons voor Advies

Of het nu gaat om het beoordelen of inmeten van uw vloer, egaliseren, schuren, trapbekleding, of het bepalen van de juiste ondervloer tot het leggen van de nieuwe vloer en perfecte plint afwerking

All Copyrights Reserved By Vloerette