• info@vloerette.nl
  • 0320 226551
  • Ma: 13:00 -17:30 | Di-Fri: 10:00-17:30 | Za: 10:00-16:00
  • info@vloerette.nl
  • 0320 226551
Vloerette

PVC vloeren

✓ Authentieke uitstraling
✓ Geen ondervloer nodig(dryback)
✓ Geluid reducerend

✓ Zeer kras- en slijtvast
✓ Brandvertragend
✓ Geschikt voor vloerverwarming

✓ Gemakkelijk te onderhouden
✓ Milieuvriendelijk en duurzaam geproduceerd
✓ Antislip

Een PVC vloer is eigenlijk de opvolger van laminaat, maar heeft de authentieke look van een houten vloer.

Het voordeel is dat de PVC vloer een sterke slijtlaag heeft die jaren mee gaat terwijl er nauwelijks krassen of deuken inkomen. Daarnaast is het verkrijgbaar in veel verschillende designs en voelbare structuren waardoor het een natuurlijke uitstraling heeft. PVC vloeren zijn ook zeer geschikt voor vochtige ruimtes omdat er geen hout in zit verwerkt zoals in laminaat of parket.

PVC vloeren zijn daarnaast ook eenvoudig schoon te maken, zeer hygiënisch en gemakkelijk in onderhoud en zijn tevens zeer geluiddempend. PVC vloeren zijn volledig recyclebaar en heeft dus geen houtkap nodig en is daarom ook zeer duurzaam. In de meeste PVC vloeren zit een glasvlies laag, ook wel een stabilisatie laag genoemd, hierdoor kan de plank niet werken. PVC vloeren zijn verkrijgbaar in een plak of click vorm.

Embossed in register De Toplaag van PVC vloeren kan een bepaalde structuur worden gegeven: de zogenaamde ‘Embossing’, waardoor de vloer nog echter aandoet. De laatste ontwikkeling is de Register Embossing: wat zorgt voor de meest realistische uitsraling die er is. Omdat de structuur in de toplaag precies het dessin van de filmlaag volgt krijg je een perfecte tekening van de vloer. Zo lijkt je pvc vloer nog echter! Door de Tekening in het hout tonen en voelen de stroken precies zoals het natuurlijke hout product. Kortom, Als je Knoesten ziet dan kun je ze met de Register Embossing ook echt voelen!

tetetetetete
tetetetetete
tetetetetete
tetetetetete
tetetetetete

PVC dryback( lijm variant )

Vloerette Lelystad & Hilversum, groots in vloeren. PVC plak, dryback

– Een plak pvc vloer kan het best worden gelegd door een vakman.
– Een plak pvc vloer is goedkoper dan een klik pvc vloer in aanschaf.
– Een plak pvc vloer laat iets sneller warmte door bij vloerverwarming.
– Een plak pvc vloer kun je in elke richting tegen elkaar aan leggen omdat er geen klik verbinding aan zit.
– Een plak pvc vloer is stiller aan contact geluid.

PVC CLICK

Vloerette Lelystad & Hilversum, groots in vloeren. PVC click, click pvc

– Een click pvc vloer is gemakkelijk te leggen en vergelijkbaar met laminaat qua monteren
– Een click pvc vloer kunt je gemakkelijk vervangen of meeverhuizen
– Een pvc click variant heeft vaak een ondervloer nodig

De grote verschillen

Het leggen van een plak PVC vloer is dus niet zo eenvoudig als een klik PVC vloer omdat eerst de vloer moet worden geëgaliseerd. Wanneer er een verwarming in de vloer zit is een plak pvc iets beter omdat dit vast op de vloer zit. Hierdoor wordt de warmte sneller door de vloer geleid. Bij een click PVC vloer duurt het iets langer dan bij een plak PVC vloer. Tussen een click en plak PVC vloer zit kwalitatief gezien geen verschil, de verschillen en voor- en nadelen zitten vooral in de montage en verschillende toepassingsmogelijkheden. Qua prijs maakt het over het totaal plaatje niet zoveel uit, echter wanneer je er voor kiest om zelf de montage te doen is een click PVC vloer aanzienlijk goedkoper omdat een plak PVC het best door een vakman kan worden gelegd.

Alle diensten onder één dak

Bij Vloerette denken wij in oplossingen

Vraag ons voor Advies

Of het nu gaat om het beoordelen of inmeten van uw vloer, egaliseren, schuren, trapbekleding, of het bepalen van de juiste ondervloer tot het leggen van de nieuwe vloer en perfecte plint afwerking

All Copyrights Reserved By Vloerette