VOOR DE LAAtSTE VLOERTRENDS

raamdecoratie

wees creatief met je uitzicht

Ben jij op zoek naar de mooiste gordijnen? Dan ben je bij Vloerette zeker weten aan het juiste adres. Wij verzorgen alle raambekleding op maat en hebben een ruime keuze aan verschillende stoffen en kleuren.

Neem rustig de tijd om op zoek te gaan naar uw persoonlijke raamdecoratie en het gewenste type installatie. Bij elk van onze producten vindt u alle informatie die u nodig heeft om een gerichte selectie te maken van uw raamdecoratie.

In onze korte, praktische meetinstructie hebben wij u alle overige informatie gegeven die van belang is voor het bestellen van uw raamdecoratie. Wij nemen de maten voor uw op. De weg naar de perfecte raamdecoratie kan bijna niet relaxter zijn!

One stop shop

Of u nu uw appartement wilt opknappen, veranderen of zelfs een huis wilt bouwen: naast de selectie van geschikte meubels, vloerbedekking en wanddecoratie, maakt alleen raamdecoratie een interieurontwerp compleet. Realiseer uw persoonlijke (droom) leefruimte met zonwering van Livoneo! Bij ons vindt u een grote keuze aan plisségordijnen, rolgordijnen, dubbele rolgordijnen en aluminium jaloezieën passend bij de inrichtingsstijl en woonideeën – met vele extra’s.

vloerette

gespecialiseerd in alle zonweringen

Welkom bij Vloerette, een vloerenspeciaalzaak met alleen A++ vloeren van de beste fabrieken in Europa.

Wij zijn gespecialiseerd in alle vloerbedekkingen o.a. Hout, PVC, RIGID, Laminaat, Tapijt, Vinyl, Traprenovatie en Onderhoudsmiddelen, zelfs binnen zonwering. Tevens kan u ook bij ons terecht voor het repareren, schuren en oliën van uw vloer.

Graag willen wij u helpen de verschillen van onze producten uit te leggen, zodat u de juiste keuze kan maken voor bij u thuis of op kantoor.

Heeft u nog andere vragen of adviezen nodig, dan bent u ook bij ons aan het goede adres. Neem dan contact op met

Rebel floors

Rebel floors Merk: Rebel floors Vloerette Soort: Parket De vloeren zijn handgemaakt in Nederland met Europees hout. Voor alle 28 dessins hebben wij bijpassende plinten,

Lees verder »

Vloerette raamdecoratie

BRANDS
Ouderwetse persoonlijke service en vakmanschap staan bij ons voorop. Wij meten vooraf in en zorgen dat onze producten goed bevestigd, opgehangen of gelegd worden. Ons eigen team stoffeerders staat daarbij garant voor kwaliteit. Ook houden wij rekening met speciale wensen.
Voor iedere ruimte de beste vloer vinden. Dat is onze passie. Iedere dag weer. Zo willen we u als woning- of projectinrichter het meest trendy, innovatieve en betaalbare tapijt, vinyl, laminaat en PVC aanbieden
ORIENT WEAVERS

ألف ليلة وليلة

Handgeknoopte Berber kleden uit Marrokko
wat een service!!