• info@vloerette.nl
  • 0320 226551 | Ma 13:00-17:00 Di-Vri: 09:00-17:00 Za 10:00-17:00
  • info@vloerette.nl
  • 0320 226551
Schuren door Vloerette, alles in eigen huis. Vloer schuren

Schuren door Vloerette

Opnieuw uw parket schuren en polijsten is nodig na jaren intensief gebruik. Een houten vloer heeft als voordeel dat je deze gewoon weer als nieuw kunt maken door er een laagje vanaf te schuren.

Aan de hand van het aantal vierkante meters wordt uw parketvloer in één dag geschuurd en afgewerkt. Daarna kunnen wij uw vloer in de olie zetten of lakken.

Lakken, oliën en ook inkleuren van bestaande vloeren is inmiddels ook heel gewoon geworden. Met de White Hardwas/olie ziet bijvoorbeeld uw traditionele eiken visgraatparket er ineens moderner uit. Met de Brown Hardwas/olie wordt de parketvloer veel warmer en dieper van kleur.

Schuren door Vloerette, alles in eigen huis. Vloer schuren

Schuren door Vloerette, alles in eigen huis. Vloer schuren

Is uw vloer na vele jaren intensief gebruik aan een opknapbeurt toe? Wij voeren dat graag voor u uit. Repareren schuren en lak, olie of hardwax zetten? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Zelfs een andere kleur is in veel gevallen gewoon mogelijk. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van uw bestaande vloer? En wat kost dat dan? Neem dan contact met ons op.

Alle diensten onder één dak

Bij Vloerette denken wij in oplossingen

Vraag ons voor Advies

Of het nu gaat om het beoordelen of inmeten van uw vloer, egaliseren, schuren, trapbekleding, of het bepalen van de juiste ondervloer tot het leggen van de nieuwe vloer en perfecte plint afwerking

All Copyrights Reserved By Vloerette