• info@vloerette.nl
  • 0320 226551 | Ma 13:00-17:00 Di-Vri: 09:00-17:00 Za 10:00-17:00
  • info@vloerette.nl
  • 0320 226551
Vloerette

Tapijt & Vinyl vloeren

Wij hebben twee stellingen vol hangen met Vinyl en tapijt !

Tapijt
Met tapijt van Vloerette kun je jouw interieur nog persoonlijker maken. Leg tapijt in de slaapkamer, de woonkamer of op de trap. Bij Vloerette vind je zeker de perfecte vloerbedekking voor iedere ruimte.

Het aanbod tapijt is zeer divers bij Vloerette.

Effen, design, hoog- of laagpolig; noem het maar op, Wij hebben het! Bovendien kun je ook bij Vloerette een vloerkleed op maat laten maken, van het tapijt van jouw keuze. Heel gemakkelijk! Met een op maat gemaakt tapijt creëer je rust en sfeer in je interieur. Je kunt zelf kiezen welke afmeting je nodig hebt voor je woning. Kies voor een tapijt in dezelfde kleur als je woonaccessoires of kies juist voor iets heel anders en maak het tapijt zo de eyecatcher van de woning! Kies altijd het tapijt dat het beste bij jou en jouw interieur past.

 

Vinyl
Met vinyl van Vloerette kun je jouw interieur nog persoonlijker maken. Leg vinyl in de woonkamer, slaapkamer, en/of op de trap. Bij Vloerette vind je zeker de perfecte vloerbedekking voor iedere ruimte.

Het aanbod vinyl is zeer divers.

Effen, design, tegel, betonlook; noem het maar op, Wij hebben het! Bovendien kun je ook bij Vloerette kiezen voor een vinyl in dezelfde kleur als je woonaccessoires of kies juist voor iets heel anders en maak zo de eyecatcher van de woning! Kies altijd het vinyl dat het beste bij jou en jouw interieur past.

Alle diensten onder één dak

Bij Vloerette denken wij in oplossingen

Vraag ons voor Advies

Of het nu gaat om het beoordelen of inmeten van uw vloer, egaliseren, schuren, trapbekleding, of het bepalen van de juiste ondervloer tot het leggen van de nieuwe vloer en perfecte plint afwerking

All Copyrights Reserved By Vloerette