Traprenovatie

Wij hebben eigen monteurs!

Een trap laten bekleden door Vloerette staat garant voor kwaliteit. Waarom? Wij werken met de beste materialen en gereedschappen. En wij hebben onze eigen mensen die de trappen bekleden. Zo bent u verzekerd van kwaliteit en garantie.

En een vaste prijs

U heeft vast wel eens een offerte opgevraagd voor het bekleden van een trap met PVC. Ook de klanten die bij ons binnen komen praten over prijzen van: €2500, €3000 tot wel €4500 euro voor 1 enkele trap.

Bij Vloerette Betaalt u slechts €1899 voor 1 trap.*

*Rechte trap, 12/13 treden incl montage, stootborden en trapneuzen.

PVC trap bekleding:

 

Het voordeel van PVC is dat het onderhoudsvrij is. Het materiaal gaat lang mee, heeft een strak design en is makkelijk schoon te houden. Een bijkomend voordeel is dat PVC geluiddempend werkt. Doordat er veel op een trap gelopen wordt is het ook belangrijk dat er slijtvast materiaal op ligt. Hieronder ziet u een trap bekleed met PVC. Kleur: Antraciet tegel look en witte stootborden met een zwarte trapneus profiel.

Trappen, lelystad, vloerette, pvc, vloeren, pvc, laminaat, hout

Trappen bekleden

Hieronder een aantal foto’s van trappen die wij bekleed hebben. 

Of je nu op zoek bent naar een mooie betonlook in het grijs of antraciet of een eikenhout look: het is allemaal mogelijk. Bij Vloerette vind je een uitgebreid aanbod van al je mogelijkheden zodat jij op je gemak kunt bepalen welke trap bij jouw woning en interieur past.

Vloerette traprenovatie al voor € 1899.00