VOOR DE LAAtSTE VLOERTRENDS

Trapbekleding

In eigen beheer

Een trap laten bekleden door Vloerette staat garant voor kwaliteit. Waarom? Wij werken met de beste materialen en gereedschappen. En wij hebben onze eigen mensen die de trappen bekleden. Zo bent u verzekerd van kwaliteit en garantie.

Een vaste prijs

U heeft vast wel eens een offerte opgevraagd voor het bekleden van een trap met PVC. Ook de klanten die bij ons binnen komen praten over prijzen van: €2500, €3000 tot wel €4500 euro voor 1 enkele trap.

Bij Vloerette Betaalt u slechts €1799 voor 1 trap.*

*Rechte trap, 12/13 treden incl montage, stootborden en trapneuzen.

PVC trap bekleding

Het voordeel van PVC is dat het onderhoudsvrij is. Het materiaal gaat lang mee, heeft een strak design en is makkelijk schoon te houden. Een bijkomend voordeel is dat PVC geluiddempend werkt. Doordat er veel op een trap gelopen wordt is het ook belangrijk dat er slijtvast materiaal op ligt.

Hieronder ziet u een trap bekleed met PVC. 

Kleur: Antraciet tegel look
Witte stootborden en een zwarte trapneus profiel.

Trappen, lelystad, vloerette, pvc, vloeren, pvc, laminaat, hout

vloerette

gespecialiseerd in alle vloeren

Welkom bij Vloerette, een vloerenspeciaalzaak met alleen A++ vloeren van de beste fabrieken in Europa.

Wij zijn gespecialiseerd in alle vloerbedekkingen o.a. Hout, PVC, RIGID, Laminaat, Tapijt, Vinyl, Traprenovatie en Onderhoudsmiddelen.

Graag willen wij u helpen de verschillen van onze producten uit te leggen, zodat u de juiste keuze kan maken voor bij u thuis of op kantoor.

Heeft u nog andere vragen of adviezen nodig, dan bent u ook bij ons aan het goede adres. Neem dan contact op met

Rebel floors

Rebel floors Merk: Rebel floors Vloerette Soort: Parket De vloeren zijn handgemaakt in Nederland met Europees hout. Voor alle 28 dessins hebben wij bijpassende plinten,

Lees verder »

Trappen bekleden

Hieronder een aantal foto’s van trappen die wij bekleed hebben. 

Of je nu op zoek bent naar een mooie betonlook in het grijs of antraciet of een eikenhout look: het is allemaal mogelijk. Bij Vloerette vind je een uitgebreid aanbod van al je mogelijkheden zodat jij op je gemak kunt bepalen welke trap bij jouw woning en interieur past.

Vloerette trapbekleding

ORIENT WEAVERS

ألف ليلة وليلة

Handgeknoopte Berber kleden uit Marrokko