• info@vloerette.nl
 • 0320 226551 | Ma 13:00-17:00 Di-Vri: 09:00-17:00 Za 10:00-17:00
 • info@vloerette.nl
 • 0320 226551
Trapbekleding door Vloerette, alles in eigen huis. Trap bekledenn

Trapbekleding door Vloerette

Trapbekleding

Trapbekleding door Vloerette, alles in eigen huis. Trap bekleden

Wilt u uw huidige trap renoveren? Of je nieuwe trap bekleden? Er zijn diverse mogelijkheden om dit te doen. Kom voor een goed advies naar Vloerette. Schroom niet om ons te bellen voor advies: 0320 226551

 • Hout
  Massief hout is biologisch, natuurlijk en oprecht materiaal. Elke individuele traptrede is anders. De kleurovergangen, lijnen en andere kenmerken zijn voor ieder stuk anders. Hierdoor krijgt u door de traprenovatie een trap met een prachtig massief eigen karakter. De Houten overzettreden hebben een eiken toplaag. De traptrede is voorzien van een anti-slipstrip en kan na installatie worden afgewerkt met een duurzame traplak of waxolie. De stootborden zijn eveneens voorzien van een eiken toplaag.
 • Laminaat
  Laminaat is ook voor de trap verkrijgbaar in veel houtdessins. Laminaat is eenvoudig te onderhouden, omdat het beter bestand is tegen natuurlijke invloeden zoals vocht en temperatuur. Het materiaal is net zo goed en stevig als hout, de prijs is echter een stuk lager. De overzettreden zijn verkrijgbaar in 100x30cm voor rechte treden en 130x40cm speciaal voor een draai in de trap. Er wordt een rubberen anti-slipstrip meegeleverd om uitglijden te voorkomen. Samen met de bijpassende stootborden heb je een prachtig resultaat.
 • Vinyl
  Vinyl is een kunststof trapbekleding.  Het behoudt niet alleen de warmte maar veert ook een beetje mee, waardoor u na de traprenovatie heerlijk op de treden loopt. Het heeft een geluiddempende eigenschap. en zorgt voor een stof- en bacterievrije ruimte. Vinyl is o.a. verkrijgbaar in diverse houtmotieven. Het bekleden van een trap met vinyl samen met de bijpassende stootborden en trapprofielen is goed te doen voor een gemiddelde klusser.
 • PVC
  Wij bieden traprenovatie van pvc wegens de veelzijdigheid van het materiaal, de lage kosten van deze grondstof en de sublieme eigenschappen. Is tevens verkrijgbaar in dezelfde kleur en materialen als uw vloer waardoor de vloer als het ware gewoon doorloopt naar boven. Geluiddempend, onderhoudsvriendelijk, brandvertragend, goed bestand tegen vocht en kras- en slijtvast zijn een zomaar een paar voordelen. Het materiaal zelf is voordelig en het materiaal is niet glad, waardoor een antisliplaag laten aanbrengen op de treden niet nodig is. Dat bespaart u weer de nodige kosten.
Alle diensten onder één dak

Bij Vloerette denken wij in oplossingen

Vraag ons voor Advies

Of het nu gaat om het beoordelen of inmeten van uw vloer, egaliseren, schuren, trapbekleding, of het bepalen van de juiste ondervloer tot het leggen van de nieuwe vloer en perfecte plint afwerking

All Copyrights Reserved By Vloerette